Christmas ready and checked jacket

Silver Christmas

karodall outfit cedric charlier

karodall outfit cedric charlier

Dress Cedric Charlier / Blazer American Vintage (similar here from & Other Stories) / Bag Alexander Wang via Stylebop.com (similar here) / Shoes NA-KD (on sale) / Earrings H&M (similar)

Mit outfit fra Lille Juleaften i går, hvor jeg var iført denne smukke sølvkjole fra Cedric Charlier. Jeg har ventet med at kunne have kjolen på til en lidt mere festlig lejlighed, så i går var perfekt! Jeg fik en masse dejlige gaver – mest til lejligheden, bl.a. Royal Copenhagen porcelæn, en Kobus lysestage, sengetøj, bestik mm. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet “ældre” – eller mere voksen, når jeg ønsker mig en masse pratiske ting til lejligheden fremfor tøj og make-up, haha. Men det er skønt med nogle lækre ting til boligen. Hele dagen i dag skal jeg bare slappe af og hygge mig, inden turen går til Greve senere til Juleaften hos min onkel. Jeg har en ny flot kjole på, som jeg nok skal få vist jer – hold evt. øje med Instagram!

///

My outfit from last night celebrating Christmas at my dad’s. I was wearing this amazing silver dress from Cedric Charlier. I been waiting to wear it for a festive occasion, so yesterday was perfect! I got a lot of great presents for the appartment. I can definitely feel that I’m getting “older” or more grown up when wishing for interior stuff instead of clothes and makeup, haha. Today I’m going to relax all day before going to my oncle for Christmas Eve. I’m going to wear another really nice dress – check out Instagram later if you’re curious. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas ready and checked jacket