Silver Christmas

Violet

karodall outfit

Dress & Other Stories / Stockings Monki / Shoes Zara / Jewelry Maria Black & Anni Lu

Hej! Håber i havde en dejlig juleaften i går med masser af lækker mad og gode gaver. Jeg får altid selv spistmeget, at jeg ender med ondt i maven, men er SÅ fan af julemad, at jeg ikke kan lade vær. Jeg var hoppet i min nye fine lilla kjole fra & Other Stories, et par røde strømper og matchende støvlermeget inspireret af Balenciagas SS17 kollektion

/// 

Hi! Hope you all had an amazing Christmas Eve with delicious food and great presents. I also end up with eating too much so my stomach hurts but I can’t help it, I’m such a big fan of the Christmas dinner. I was wearing this new dress from & Other Stories with red stockings and matching shoes – very much inspired by Balenciaga’s SS17 collection. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver Christmas