Violet

Nye tiltag

M missoni karodall outfit

Shirt M Missoni (different colour here) / Jeans Monki

Snart starter et nyt år, og i den forbindelse kommer der lidt nye tiltagbloggen. Til april er det et år siden, at jeg startede med at bloggedet er gået mega stærkt og jeg føler, at interessen stiger (heldigvis!). Der er ikke nogen tvivl om, at min blog primært handler om mode – og sådan vil jeg gerne have, at det forbliver, men det betyder ikke, at der ikke er plads til nogle andre ting – såsom beauty og travel. Derfor vil der i takt med årsskiftet (måske allerede mellem jul og nytår) komme nogle nye kategorier: Highstreet Favourite, Weekly Obsession, New In, On My Mind, Weekly Inspiration, Beauty Essentials & Travel Journey. Jeg vil selvfølgelig stadig vise jer en masse outfits som altid, men for ikke at bloggen bliver for ensformig kommer der disse nye kategorier. Håber i vil synes om dem!

///

Soon it’s the beginning of a new year and I’ve decided to add some new categories to the blog. In April it will be one year since I started the blog – and it has been going really fast and I feel like the interest increases (fortunately!). My blog is a fashion blog – no doubt about and I want to keep it that way – but it doesn’t mean that there is no space for new things like beauty and travel. So, in the beginning of the new year (maybe before) there will be some new categories: Highstreet Favourite, Weekly Obsession, New In, On My Mind, Weekly Inspiration, Beauty Essentials & Travel Journey. Of course, I will still be showing you a whole lot of outfits, but to vary my content a bit I’ve added these nye categories. Hope you’ll like them!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Violet