Nye tiltag

2nd One x KARODALL

karodall 2nd one stand outfit

Coat STAND / Collar Résumé / Jeans 2nd One / Bag Cult Gaia / Boots Zara / Sunglasses Céline

Jeg har nogle meget spændende nyheder til jer!!! I onsdags lukkede jeg en aftale om et designsamarbejde med 2nd One – hvor vildt er det lige??? Det er mit første samarbejde af denne type, og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang. Jeg kommer til, sammen med 2nd One’s designer, at designe to styles, der kommer i butikkerne til april. Har netop her til morgen sendt inspirationsbilleder til materialer, farver og print afsted, og i starten af januar begynder vi på selve designet. Jeg er helt oppe at køre over det – og glæder mig så meget til at vise jer, hvad vi finder på! Wuhuuu!!

///

I have some very exciting news for you!!! Wednesday I closed a deal with 2nd One where I’m going to design two styles for the brand! It’s my first collaboration of this kind and I’m so excited about it. It’s crazy! Together with the designer of 2nd One, I will design two styles their will hit the stores in April. This morning I’ve found a lot of pictures to use as inspiration for what kind of material I want, colours and print – and in the beginning of January we will start the design process. I can’t wait to show you!! Wuuuhuuuu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tiltag