2nd One x KARODALL

ZALANDO x dresses

img_9396

Topshop dress

img_8515

Tommy Hilfiger dress

zalando-dresses1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here

Indlægget er sponsoreret af Zalando

Det er ingen hemmelighed, at jeg er temmelig glad for kjoler – gerne året rundt, og ret fan af, at mere sommerlige kjoler ikke kun er forbeholdt sommer. På den måde kan dine kjoler have en meget længere levetid, og du kan variere udtrykkket afhængig af sæson. Om sommeren er det rart med bare ben under kjolen og sandaler, men om vinteren har du mulighed for at style dit look lidt mere i form af lag-på-lag og flere items. Zalando kører lige nu med en kampagne, hvor fokus er på deres kæmpe udvalg af kjoler – nytårskjoler, julekjoler, vinterkjoler og derudad. Overstående kjoler fra Zalando er nogle ret gode bud på kjoler, der varer hele året, som jeg jo er ret glad for. Jeg har selv nummer 3 – som i kan se på første billede.

I kender mig og ved, hvor glad for er for farverige strømper – så et par i en sjov farve, måske en konstrast farve, under hver kjole ville være ret så fint. Derudover er jeans under en kjole om vinteren ret pænt (sådan har jeg i hvert fald stylet den blå Topshop kjole). Jeans tilfører et sporty udtryk til dit look og skaber en fin kontrast til den feminine kjole. Et par jeans under den orange, pink eller gule ville være et oplagt valg! Desuden er lag-på-lag looket altid in og meget skandinavisk. Hop i en turtleneck under en kjole, hvis den har korte ærmer, og en ternet blazer udover. Den røde Tommy Hilfiger kjole er egentlig meget sommerlig, men perfekt med en strik under som i kan se på billedet. Du kan også vælge en vamset strik at tage udover for et bare slappet udtryk, men så man stadig kan spotte din fine kjole under. Slut af et par chunky eller langskaftet støvler afhængig af anledning og behov. Hvis i vil kigge mere rundt på Zalando efter den perfekte kjole, så tag et kig lige her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2nd One x KARODALL