ZALANDO x dresses

Året der gik …

a%cc%8aret-der-gik

1. Jeg startede bloggen, som til april fylder 1 år!

2. Der er sket en del på arbejdsfronten i 2017. Jeg startede som stylist og modeskribent på fuldtid ved Benjamin Media fra januar af. I maj tilbød Hvisk mig et job som Community Fashion Editor, det var dog ikke som lovet og i sommer besluttede jeg mig at gå 100% selvstændig!

3. Jeg har signet med Bloggers Delight, der vil varetage de fleste af mine samarbejder fremadrettet!

4. Jeg har været så heldige at lave nogle fede samarbejder i løbet af året bl.a. Dior, M Missoi, Daniel Silfen, Stylebop, Jane Kønig, SAS, Vila, Agneel, Zalando, Stolbjerg med flere!

5. Netop lukket en aftale med mit første designsamarbejde med 2nd One.

6. I løbet af 2017 har jeg rejst til Madrid, Oslo, Paris, Stockholm, Oslo igen, Californien, Nice, Amsterdam og Berlin. Og forhåbentlig byder 2018 på endnu flere destinationer, hvor jeg allerede har booket til Stockholm, Oslo, Budapest, Thailand, Barcelona og New York. Wuuhuuu!

7. Jeg har mødt Charlotte Caroline, der ikke bare er blevet en rigtig god veninde, men også er blevet min sparringspartner, kollega, rejsebuddy og meget mere. Vi deler vores drømme, passion og hjælper hinanden med at nå dem!

8. Jeg har stylet mine første forsider samt modeserier for bl.a. Magasinet Liv og forskellige centermagasiner. Samt stylet en festguide i Costume i novembernummeret.

9. Jeg er blevet langt bedre til at gå i farver og mønstre – og gerne mikset til en sjov cocktail. Det var faktisk mit nytårsforsæt for 2017 – det synes jeg, at jeg har overholdt ret godt!

10. Har endnu ikke fundet mig et nytårsforsæt for 2018, men jeg vil knokle endnu hårdere for at nå mine mål, være bedre til at sige ja til mig selv og mine behov fremfor andres og sidst men ikke mindst vil jeg forsøge altid at have en positiv indstilling til tingene. GODT NYTÅR!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZALANDO x dresses