Året der gik ...

Miinto.dk shopping

miinto-sale-shopping

1. Just Female blazer / 2. Ganni flower shirt / 3. Gestuz white boots / 4. Gestuz leather pants / 5. Second Female dress / 6. By Malene Birger shirt / 7. Gestuz socks / 8. Just Female pants / 9. Nué Notes flower shirt / 10. Baum und Pferdgarten scarf / 11. Ganni black sandals / 12. IRO red dress / 13. Gestuz striped shirt / 14. Baum und Pferdgarten skirt

Indlægget er sponsoreret af Miinto.dk

Hej pigerne.

Jeg håber i er kommet jer efter nytårsaften. Jeg lå selv vandret hele dagen i går og rejste mig kun meget få gange, men siden det var 1. januar, tænkte jeg, at det var okay, haha. Jeg har samlet en masse fine sager til jer fra Miinto.dk. De fleste på udsalg på gode besparelser! Nr. 1 og 5 har jeg selv i garderoben og det er nogle af det, jeg har brugt allermest – se bare her og her. Hver gang har jeg i hvert fald fået en masse henvendelser på dem. De hvide støvler fra Gestuz har jeg selv lige klikket hjem her til morgen – har kigget på dem sååå længe, men da jeg allerede har et par hvide støvler, er jeg kommet fra det hver gang. Men ikke denne gang!

Hvilke af overstående er jeres favoritter?

///

The post is sponsored by Miinto.dk

Hi girls. 

Hope you had a great New Year! I was in bed all day yesterday and only got up a few times – but I think it was okay since it was the 1st of January, haha. I collective some pretty nice items for you from Miinto.dk – most of them are on sale!! Number 1 and 5 I’ve already got in my wardrobe but is definitely some of my favourites – just have a look right here and here. Every time I’m wearing the dress or jacket I get so many requests. The white Gestuz boots I just ordered myself this morning. I have been wanting them for soooo long and now I got them for a really good price. 

Which ones are your favourites?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik ...