Miinto.dk shopping

NEW IN

jw anderson karodall

Mit seneste køb er denne smukke, smukke taske fra JW Anderson. Som jeg nævnte lige her, har jeg i længere tid været ret vild med Pierce modellen, og da jeg så denne forleden i Birger Christensen på 40% måtte jeg slå til. Lidt et impulskøb, men helt sikkert et impulskøb som jeg bliver og allerede er meget glad for!

///

My latest purchase is this beautiful bag from JW Anderson. As I mentioned right here, I’ve been having my eyes on the Pierce model for some time and when I saw this with 40% off, I had to buy it! I wasn’t really supposed to buy a new bag, but I know that I’m going to use this for a long time and I’m already totally in love with it!

7 kommentarer

 • Den er jo også bare afsindigt lækker! Må man spørge hvad du så gav for den? Og om den stadig kan fåes til den pris? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Gav lidt over 6000 kr. Tror det var den sidste, men der var mange fine tasker nedsat med 40% :-)))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er faktisk på deres hjemmeside til samme pris som jeg gav .-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den bare fin! Kan godt forstå du slog til, nu hvor der var bud på den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre – er glad for du forstår det var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis

   Vi leder med lys og lygte efter præcis den taske du har, som er vores datters store fødselsdags ønske. Hvor kan vi finde den model (gerne brugt) ved du mon det ?
   Sig endelig til hvis du skulle være interesseret i at sælge din.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lis!

   Prøv at kigge på Trendsales eller Vestiaire Collective, hvor i måske kan være heldige at finde den brugt. Eller mener jeg, at de har den fra ny på Net-a-porter, Mytheresa eller Birger Christensen med mindre den selvfølgelig er blevet udsolgt 🙂

   Jeg siger til, hvis jeg vil sælge min, men det bliver i hvert fald ikke foreløbig! Håber jeres datter bliver glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto.dk shopping