Miinto.dk shopping

NEW IN

jw anderson karodall

Mit seneste køb er denne smukke, smukke taske fra JW Anderson. Som jeg nævnte lige her, har jeg i længere tid været ret vild med Pierce modellen, og da jeg så denne forleden i Birger Christensen på 40% måtte jeg slå til. Lidt et impulskøb, men helt sikkert et impulskøb som jeg bliver og allerede er meget glad for!

///

My latest purchase is this beautiful bag from JW Anderson. As I mentioned right here, I’ve been having my eyes on the Pierce model for some time and when I saw this with 40% off, I had to buy it! I wasn’t really supposed to buy a new bag, but I know that I’m going to use this for a long time and I’m already totally in love with it!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto.dk shopping