NEW IN

Blue details

img_9945

tibi karodall outfit

Knit H&M / Skirt Tibi via Stylebop / Bag JW Anderson / Stocking Sneaky Fox / Boots Zara

Jeg har haft min nye taske med ude for at lufte den lidt – er simplthen så glad for den! Nederdelen fra Tibi har jeg kigget længe efter – jeg er vild med formen, striberne og farverne, der passer perfekt til min blå strømper, som jeg endelig kunne få i brug. I dag har jeg et par møder inde i byen, inden jeg skal ses til frokost med en veninde, og derefter til træning senere med en anden veninde. Dejligt at jeg har morgen herhjemme, hvor jeg kan nå lidt forskelligt arbejde! God dag 🙂

///

I’ve been taking my new bag out for a little stroll around town – I’m so glad I bought it! The skirt from Tibi has been having my attention for quite some time now, I love the shape, stripes and colours which goes perfectly with my blue stockings. Today I have a couple of meetings before meeting up with my girlfriend for lunch and later I’m going to hit the gym with one of my other girlfriends. It’s a good thing I have the morning at home to work! See you 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN