ON MY MIND

Pink Party

envii karodall outfit

envii karodall outfit

Dress Envii / Bag Daniel Silfen / Stockings Sneaky Fox / Boots Ivylee Copenhagen / Jewelry Anni Lu & Weekday

Jeg var forleden hoppet i en fin lille kjole med matchende taske og strømpebukser og et par chunky støvler for at skabe lidt konstrast. Jeg er ret vild med kjolens print, der er en smule anderledes end, hvad jeg ellers har i gardroben (og jeg har virkelig meget print!). Derudover har den et utrolig fint snit med bare skuldre, hvilket der kommer meget af denne sæson, og et lille bånd i hver side, så du kan skabe en smule fokus på din talje.

I går havde jeg en virkelig spændende dag med 2nd One, hvor vi begyndte på designsamarbejdet. Jeg blev præsenteret for nok 200-300 forskellige stoffer og mønstre, der altså skulles cuttes ned til 2 stk! Jeg håber virkelig i kommer til at kunne lide mine designs – de bliver meget mig med fuld knald på farver og mønstre. Prototyperne kommer hjem slut januar, hvor jeg skal forbi til fitting – glæder mig så meget til at se dem IRL!

///

The other day I was wearing this cute little dress with matching bag and stocking and a pair of chunky boots to create a little contrast. I really like the print of the dress which is a bit different than some of the other prints I got in my wardrobe (and you know I got a lot!). Besides that, I’m really into the shape with the bare shoulders, which we will see a lot this season, and you can tighten the string in the sides of the dress to create a focus on your waistline.

Yesterday was pretty awesome – I started the design process with 2nd One! I had to choose from 200-300 different pattern and fabrics, which was kind of difficult since there were so many pretty ones, but I manage to choose two. I really, really hope you’ll like my designs – they are very “me” with lots of colours. The prototypes will be home end of January, where we will do a fitting – I can’t wait to see them IRL!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY MIND