Pink Party

Golden Essentials

img_0162

img_0158

img_0160

img_0163

img_0159Watch Rolex / Necklace Anni Lu / Double ring Astrid Rosendal Jewelry / Single ring Julie Wettergren / Earcuff w. diamonds Line & Jo / Pearl earcuff Jane Kønig / Earring Anni Lu / Hoops Weeday

Det gik op for mig forleden, at jeg aldrig har fået vist jer mine smykker på tæt hold. Jeg har dem selvfølgelig altid på på mine outfitbilleder, men det er sjælendt, at man kan se dem tydeligt. Over de seneste par år har jeg samlet en lille, men rigtig god samling af smykker – de er stort set de eneste jeg bruger og sjældent forlader hjemmet uden. Jeg er meget en guldpige, og alle mine smykker er i guld eller forgyldt sølv – undtagen mit Rolex der er en kombi, men stadig passer perfekt ind! Jeg fik uret i julegave for to år siden af min far. Mit navn er indgraveret i det og det er det smykke, der betyder allermest for mig. Min doublering med diamanter er designet af min dygtige veninde, der laver de flotteste smykker – tjek hendes Instagram ud lige her. Ringen fra Julie Wettergren med brillianter er det første lidt dyrere smykke, jeg har købt til mig selv, og den har siddet på min finger hver dag de seneste 3 år. Som i kan se er jeg ret vild med enkelte smykker med et ekslusivt udtryk, og mikser gerne billigere med dyrere smykker. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Party