Golden Essentials

Shopping pastels

pasteller

1. Filippa K coat / 2. M Missoni shorts / 3. Ganni knit / 4.  Mango pumps / 5. DAY Birger et Mikkelsen pennie / 6. Mango shirt / 7. Lovechild 1979 t-shirt / 8. Mango knit / 9. Lovechild 1979 pants / 10. Second Female top / 11. Alexander Wang sandals / 12. IRO denim jacket / 13. Samsøe & Samsøe pants / 14. Ganni hat / 15. Ganni skirt / 16. Sonia Rykiel shirt

Du har næsten lyst til at spise denne trend, hvis man altså kunne det?? Pasteller – eller ice cream colours er en af sommerens helt store tendenser. Farver som lyseblå, lyserød, lysegul, lysegrøn og lilla kommer til at dominere gadebilledet, hvilket jeg synes vældig godt om. Jeg drømmer i hvert fald om at sammensætte pasteller på kryds og tværs af hinanden med en lyseblå strik til lyserøde bukser eller en lilla overdel til en lysegul underdel for at skabe et legende udtryk og tilføre konstrast til looket. Ovenover har jeg samlet en masse pasteller til jer – og det gode er, at det hele er på udsalg. Når jeg køber udsalg, køber jeg som regel noget, der har en smule længere levetid rent trendmæssigt med mindre det er et klassisk køb. Nu kender i til en af sommerens store trends, så begynd allerede nu at inkorperere den i garderoben – på tilbud!

///

You almost feel like eating this trend if it was possible? Pastels – or ice cream colours is one of the biggest trends this summer. Light blue, pink, yellow, green and purple is going to dominate the streets, which I’m pretty excited about! I’m dreaming about mixing pastels in contrasting ways with a light blue knit in company with pink pants or a purple top with a yellow skirt to create a playful expression. Above, I’ve gathered a lot of pastels for you guys – and the best thing is that they are all one sale. Whenever I buy something on sale I’ll make sure that it will last during the next season unless it’s a classic something buy. Now you know one of the biggest trends for this summer – start incorporating it into your wardrobe – on sale! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Essentials