Shopping pastels

Chunky knit and stripes

ganni karodall miintoKnit Ganni / Skirt Monki / Stockings Sneaky Fox / Boots Ivylee Copenhagen

Hej piger!

Håber i har haft en god dag! Jeg har været på farten det meste af dagen. Startede ud hos Mørch PR i morges, derefter videre til Résumé og til slut 9 PR til et event. Modeugerne er så småt ved at nærme sig, og jeg er allerede begyndt at samle lidt tøj ind. I sommer var jeg ude i så dårlig tid, at det meste var udlånt alle steder, så derfor er jeg i ret god tid denne gang. I år tager Charlotte og jeg til Stockholm d. 21.-24. januar, Oslo d. 26.-28. januar og selvfølgelig Københavns modeuge, der starter d. 30. januar – og nå ja, så har jeg lige en flytning d. 29. januar. Det bliver et tæt pakket program, men det blver mega sjovt – det gør det altid, så jeg glæder mig!

///

Hi ladies.

Hope you all have had a great day! I’ve been around town most of it. Started this morning at Mørch PR, then I visited the Danish brand Résumé and ended the day with an event at 9 PR. Fashion weeks are just around the corner and I have already started to loan clothes. Last season almost everything was lent out because I was out in such a bad time but not this year. Charlotte and I are going to Stockholm on the 21st to the 24th, Oslo on the 26th to the 28th and of course Copenhagen fashion week which starts the 30th of January. Oh .. and on the 29th I’m going to move. I’m going to have a very tight schedule at the end of January, but at least it’s going to be a lot of fun, so I’m really looking forward to it!

 

2 kommentarer

  • Elsker dit outfit! Håber at du får fundet lidt lækkert til modeugerne <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak, dejligt at høre! Og det har jeg bestemt – glæder mig til at vise en masse fine outfits frem!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping pastels