Chunky knit and stripes

EYES ON: Résumé

resumeBlue Elma shirt / Dotted Elva dress / Yellow Aya top / Green Estelle top / Green Eloise pants / Printed Clementine shirt / Shiny Celine top / Red Elenora skirt / Off-shoulder Elle top

Slut december præsenterede jeg jer for nogle nye tiltag her på bloggen, og i den forbindelse kommer der lige et mere – nemlig “Eyes On”. I Eyes On kategorien vil jeg skrive om, hvad der er værd at holde øje med både indenfor mode, beauty, events og hvad der dukker op af spændende ting.

I går var jeg forbi Résumé, som er blevet et af mine danske favorit brands. Brandet har kun eksisteret siden 2016, men har allerede formået at markere sig i gadebilledet. Jeg er i sær glad for Résumé på grund af brandets farverige og legende univers, der passer lige ind i min stil. De formår at mikse mønstre og kontraster på bedste vis og har altid masser af fine detaljer i deres kollektioner. Der er netop landet en ny kollektion i butikkerne med bl.a. overstående styles undtagen den printede skjorte og tanktoppen, der er fra sidst år. Jeg er ret vild med det grønne sæt, den prikkede kjole og nederdelen, der meget gerne må hænge i min garderobe. Den stribede bluse jeg har på, på det ene billede finder i lige her. Den gule jakke er fra deres AW18 kollektion, og kommer derfor først i butikkerne senere på året, men jeg er helt oppe at ringe over den – faktisk over hele AW18 kollektionen, som jeg fik set nærmere på i går i showroomet. Glæd jer, der er så mange pæne, pæne styles!

Jeg håber, at i er ligeså begejstret over Résumé som jeg er – og over min nye kategori, hvor der helt sikkert vil komme meget mere af denne slags. God dag piger!

///

End of December I introduced you to some new categories on the blog and in addition to this I got one more for you: Eyes On. In the Eyes On category, I will write about things in fashion, beauty, events or other exciting stuff I think you need to keep an eye on. 

Yesterday I visited the Danish brand Résumé, which has really become one of my favourites. The brand has only existed since 2016 but has already managed to mark itself in the fashion industry. I’m really into Résumé because of the brand’s colourful and playful universe which fits perfectly into my wardrobe. The brand mixes patterns and contrasts to perfection and always has so many fun details in their collections. A new collection just hit the stores and above you see some of the styles except the printed shirt and tank top which is from last year. Especially, I really like the green top and pants, the dotted dress and red skirt – wish to have it all hanging in my closet. The striped top I’m wearing in one of the pictures, you can find right here. The yellow jacket in the other picture is from their AW18 collection and will hit the stores later this year, but I’m so excited about it – in fact, I’m excited about the whole AW18 collection!

I hope you will like Résumé as much as I do and my new category where I will definitely write more posts like this one! Talk to you soon!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chunky knit and stripes