On My Mind: COLOUR COATS

Sunday Uniform

holzweiler, karodall outfit

holzweiler, karodall outfitKnit HOLZWEILER / Fur MEOTINE / Bukser 2ND ONE (coming soon) / Sneakers NEW BALANCE

I dag har jeg holdt hyggesøndag hos min mor og søster i Humlebæk iført det rareste kluns længe – vamset strik, løse bukser og en stor pels at putte sig ind i i kulden. Pelsen har i set før bare i brun, strikken er ny og bukserne fra 2nd One har jeg også været heldig at få fingrene i tidligttror de kommer i butikkerne om et par måneder, men tjek modellen ‘Eloise’ ud i nogle andre farver lige her – de har en mega god pasform!

///

Today I’ve had a really cosy day with my mom and sister in Humlebæk. I was wearing the comfiest clothes with a knit, loose fit pants and a big fur to keep me warm. You have seen it before right here in brown, the knit is new and the pants will be in stores soon. Go check out the style ‘Eloise’ in some other colours right here. It’s a great fit!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On My Mind: COLOUR COATS