Sunday Uniform

Miinto.dk favourites under 500 DKK

miinto-favourites1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here / 10. here / 11. here / 12. here / 13. here

Indlægget er sponsoreret af Miinto.dk

Hej piger!

Håber i har haft en dejlig weekend! Jeg har samlet lidt favoritter til jer fra Miinto.dk – det bedste er, at det hele koster under 500 kr., og der er meget mere på webshoppen til samme priser. Nr. 3 og nr. 5 har jeg faktisk selv i gardroben – tag et kig her og her for at se, hvordan jeg har stylet dem. Nederdelen fra Baum und Pferdgarten, undertøjet og de sorte slippers fra Samsøe & Samsøe er jeg også lidt fan af. Skoene har jeg netop selv bestilt hjem, men skynd jer, hvis i også skal have et par – der er kun få par tilbage. Tror jeg kommer hjem at leve i mine hele foråret!

///

This post is sponsored by Miinto.dk

Hi girls. 

Hope you have had a great weekend! I’ve gathered some Miinto.dk favourites for you – the best part is all items are under 500 DKK and you can find so much more on the webshop. No. 3 and no. 5, I actually already have in my wardrobe, check it out right here and here to see how I styled them. The skirt from Baum und Pferdgarten, the lingerie and black slippers from Samsøe & Samsøe are also some of my favourites. I just ordered the slippers, which will be perfect for spring but hurry up if you want them, there were only a few left!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Uniform