Miinto.dk favourites under 500 DKK

Tuesday tunes

karodall outfit style

yellow-stripes

karodall outfit styleKnit GANNI / Skirt Résumé (coming soon – similar here, here and here) / Coat WEEKDAY / Boots GESTUZ / Bag JW ANDERSON / Sunglasses RAY-BAN

Striber, gul og hvide støvler – tre af mine items ting kombineret i ét look i dag. Jeg har været rundt til møder i formiddags og arbejdet hjemmefra resten af dagen. Min kæreste har heldigvis også arbejdet hjemmefra i dag, så han kunne hjælpe mig med at skyde billeder – både til dagens, men også til mit samarbejde med Vila Moments (se mine tidligere samarbejder her og her). Til mine møder i dag har jeg bl.a. samlet en masse gode sager ind til modeugerne. Glæder migmeget til vi skal afsted på søndag til Stockholm. Elsker at tage til shows, events og møde en masse mennesker!

///

Stripes, yellow and white boots – three of my favourite items in one look. I have been to meetings all morning and worked from home the rest of the day. Luckily, my boyfriend has been working from home as well today, so he could help me shooting some pictures – both of today’s look but also for my collaboration with Vila Moments (have a look at my former collaborations here and here). At my meetings today I found so many great clothes for fashion week – can’t wait to show you. Looking so much forward to leave for Stockholm on Sunday!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto.dk favourites under 500 DKK