Tuesday tunes

Vil du vinde et 2 ugers sprogkursusophold med EF sprogkurser?

img_9716

Annonce for EF Sprogkuser

Jeg har været så heldig at få lov til at afholde en konkurrence, hvor det er muligt at vinde et 2 ugers sprogkursusophold med EF sprogkurser til en af de 50 destinationer (!) og 9 forskellige sprog som EF tilbyder. For at deltage skal du være 16+ og være bosat i Danmark. Konkurrencen løber fra d. 1. januar – 2. april, så ingen stress, men hvis du slet ikke kan vente med at deltage, så kan du gøre det via dette link.

Denne konkurrence med et 2 ugers sprogkursusophold ser jeg som en kæmpe mulighed for at kaste sig ud i noget nyt, prøve sig selv af og rykke sine grænser. Det er et mega selvtillidsboost at vide, at du kan stå på egne ben og det vil kun komme dig til gode i resten af livet. Jeg har selv en lillesøster, der selv skal afsted på en længere ophold og jeg synes det er så pissesejt, at hun tør rejse ud i verden på egen hånd! Desuden vil du opleve et væsentlig forbedring i dit sprogbrug, hvilket jeg synes er et kæmpe plus. Da jeg var yngre havde jeg det rigtig svært ved at snakke engelsk foran andre og dét tror jeg er en udfordring mange unge står overfor.

Faktisk har jeg aldrig selv været på et sprogkursus, men når jeg er afsted hjemmefra føler jeg, at der er dér jeg udvikler mig, får masser af inspiration og bliver fornyet med en masse energi, jeg ikke oplever på samme måde, når det “bare” er hverdag. At få lov til at rejse afsted til en fremmed destination og møde en masse nye mennesker kan være en kæmpe inspirationskilde – i hvert fald for mig, og det er også på mine rejser, at jeg bliver allermest  mest kreativ, der gør at jeg konstant udvikler mig personligt og tør rykke grænser.

Jeg håber at du finder konkurrencen ligeså optur, som jeg gør og har lyst til at deltage. Følg dette link og kom direkte til konkurrence!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday tunes