Vil du vinde et 2 ugers sprogkursusophold med EF sprogkurser?

high-street favourite: FLOWER POWER DRESS

resume gina tricot karodall
resume gina tricot karodall
resume gina tricot karodall
resume gina tricot karodall
Dress GINA TRICOT / Jeans CLOSED / Coat RÉSUMÉ / Boots 2ND DAY 

En ny high-street favorit i min garderobe er denne sprudlende kjole fra Gina Tricot man kun kan blive glad af at kigge på. Synes virkelig at Gina Tricot er gode til deres print og jeg har efterhånden mange fine ting fra brandet. I dag har jeg stylet kjolen med jeans under for at tilføre lidt sportyness – til sommer er den perfekt med bare ben og klipklappere. I dette indlæg har jeg skrevet om, hvordan man kan bruge sine (sommer)kjoler hele året rundtforskelligvis og derved forlænge kjolens levetid!

///

A new high-street favourite in my wardrobe is this cute dress from Gina Tricot. I really think Gina Tricot makes great prints and I have a lot of different styles from the brand in my wardrobe. Today I’ve styled the dress with jeans underneath for add a little sportiness – for summer I would wear it just with flipflops. In this post I wrote about how to use your (summer) dresses all year around.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du vinde et 2 ugers sprogkursusophold med EF sprogkurser?