Beauty essential: TAKE CARE OF YOUR HAIR

High-street favourite: DOTTED GINA TRICOT TOP

gina tricot karodall styleTop GINA TRICOT / Jeans MONKI / Bag JW ANDERSON / Boots 2ND DAY

Denne bluse var der mange af jer, der spurgte ind til i går, så her har i et direkte link. Jeg er også selv meget begrejstret for den, og det er helt klart en ny favorit i garderoben. Nu vil jeg gå igang med at planlægge outfits og pakke kuffert inden turen går til Stockholm i morgen til modeuge. God aften!

///

I got so many requests on Instagram yesterday after posting this top – here you have a direct link. I’m also pretty excited about it and it’s definitely a new wardrobe favourite. Now, I’m going to plan med outfits and pack my suitcase before leaving for Stockholm tomorrow for fashion week. Have a great evening!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty essential: TAKE CARE OF YOUR HAIR