STHLM FW LOOK 1

Eyes on: TOTÊME

toteme_aw18_1004

toteme_aw18_1003

toteme_aw18_1008

toteme_aw18_1005Totême AW18

I går viste Totême deres AW18 kollektion frem i Stockholm, der bød på lange silhuetter, boxy overdele og fine, atypiske snit. Overfor ser i fire af mine favoritlooks, som jeg drømmer lidt om til næste sæson – også selvom det er helt i sort, hvid, grå og beige, som man ikke ser mig i så ofte. Jeg læste sidste måned i Costume, at Elin Kling – grundlægger af Totême, kæmper for, at brandet aldrig nogensinde skal sælges på udsalg, heller ikke når der kommer en ny sæson. Ifølge Elin er hendes mission med Totême at skabe stærke styles, der er så tidløse – dog altid med et tvist, at de vil holde hver sæson. På den måde arbejder brandet ikke efter de herskende tendenser i modebranchen, som de fleste andre, men de skaber deres egen og det synes jeg de klarer pænt godt. Jeg skal i hvert fald have mere jordnære farver ind i min garderobe til efteråret!

///

Yesterday, Totême showed off their AW18 collection here in Stockholm. The collection contained long silhouettes, boxy tops and atypical cuts. Above, you see four of my favourites looks – I’m dreaming a bit about wearing them next season – I know it’s all in black, white, grey and beige, which is kind of rare for me to wear, but I still love it! In last month’s issue of Costume Magazine, I read that Elin Kling – founder of Totême, fights for the brand will never ever be sold on sale. Her mission with Totême is to create such strong and timeless designs – always with a twist, that they will last every season and never go out of style. In that way Totême doesn’t get dictated by the ruling trends of the season, as many others – they create their own trends and I think they manage to do that pretty well. I will definitely need to have some more down to earth colours in my wardrobe for fall. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STHLM FW LOOK 1