Eyes on: TOTÊME

STHLM FW Look 2

damernes-varld

street-style-stockholm-stand-1

stockholm fashion week

street-style-stockholm2

street-style-stockholmCoat STAND / Collar STAND / Jacket & pants ENVII (coming soon) / Boots GESTUZ / Bag JW ANDERSON / Sunglasses RAY-BAN

Så er jeg hjemme igen efter en skøn tur til Stockholm. Føler mig virkelig snottet og småsyg i dag, så må være bedre til at pakke mig godt ind, når vi tager til Oslo fredag. På anden dagen så jeg sådan ud – frakken har i set før, men er så vild med den og vi var til Stand show, hvor det selvfølgelig var oplagt at have den på. Den prikkede fra Envii rammer butikkerne inden så længe, så lover jeg at linke til det – det fungerer fint sammen som sæt, men kan sagtens styles hver for sig.

I dag har jeg mødtes med Josefine og Charlotte til en kaffe, derefter været forbi 2nd One, hvor prototypen af mine designs er kommet hjem – wuuuhuuuuuu! Synes virkelig de er fede, så hold kæft, hvor jeg håber, at i synes det samme. Glæder mig til at kunne løfte sløret for dem!

///

I’m home again after a great trip to Stockholm. Feeling a bit sick today though so must pack warmer clothes for Oslo Runway. The second day of fashion week I was wearing my coat from Stand – you’ve seen it before, but I really like it and we were going to the Stand show so of course, I wanted to wear it. The dotted set from Envii will be in stores soon – I’ll make sure to let you know when it’s available. It works great together or you can style it separately.

Today, I had coffee with Josefine and Charlotte in town, then I stopped by 2nd One to see the prototype of my designs, Yay! I think they’re awesome and I really, really hope you feel the same way. Can’t wait to show you! 

2 kommentarer

  • Du har simpelthen så mange fine jakker! Jeg er især vild med denne. Og vildt fine billeder, hvilket kamera er det taget med? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak! Det er dejligt at have lidt at skifte i mellem :-))) Billederne er taget af street style fotografer, så ved desværre ikke, hvilken model det er.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyes on: TOTÊME