STHLM FW Look 2

Eyes on: STAND

stand_aw18_1012

stand_aw18_1015

stand_aw18_1010

stand_aw18_1003

stand_aw18_1024

stand_aw18_1013STAND AW 18

Stand var uden tvivl et af de shows, som jeg havde glædet mig allermest til at se under modeugen i Stockholm, og det var bestemt ikke en skuffelse! Det er helt klart en af mine favoritbrands, når det kommer til outerwear og jeg er vild med deres farverige univers, lækre materialer, sjove detaljer og legende mønstre. Inden showet havde jeg faktisk allerede set kollektionen hos PR-bureauet i Danmark, Riots Studio, og der kommer mange flere styles end hvad catwalken viste – yay! I ved i forvejen hvor glad jeg er for min faux fur jakke + krave og mine andre jakker fra brandet, så i kan tro, at jeg glæder mig til denne kollektion kommer i butikkerne engang til sommer

///

Stand was one of the shows of Stockholm Fashion Week that I was looking the most forward to see, and it was definitely not a disappointment! The brand is one of my favourites when it comes to outerwear, and I’m seriously into their colourful universe, great materials, funny details and playful patterns. I actually saw the collection before the show at the PR agency here in Denmark, Riots Studio – and I tell you, there will be even more styles than the catwalk showed, yay! You know I have been wearing my beloved faux fur coat + collar A LOT and my other jackets from the brand. No doubt that I’m really looking forward to this collection will hit the stores sometime during the summer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STHLM FW Look 2