Beauty Essentials

25% på Daniel Silfen tasker

daniel-silfen-karodallBLUE / PINK / GREY

Indlægget er sponsoreret af Daniel Silfen

Som nogle af jer måske så på Instagram i går, har jeg været så heldig at få en rabatkode til jer, hvor i kan spare 25% på alle Daniel Silfen tasker på hele hjemmesiden indtil fredag d. 2. febuar – wuuhuuu! Jeg har allerede tre forskellige til min taskesamling – to i modellen Emma i hhv. blå og pink og en i grå i modellen Katrine. Alle mine andre tasker har kun den lange crossbody rem, så jeg er virkelig glad for, at Emma modellen har den lille hank, så du kan have den på forskellige måder. Taskerne kommer naturligvis også i sort, hvis du er mere til det – jeg synes personligt, at en farverig en af slagsen tilfører lidt ekstra til dit outfit og er mere i øjenfaldende. Derudover er det virkelig pænt, hvis man i forvejen går i dæmpede farver. 

Hvilken er jeres favorit?

4 kommentarer

  • Barbara

    Hej 🙂 hedder den lyserøde taske bourdeux eller burgundy? Bliver så forvirret over at der er 2 varianter af tadken der ligner hinanden så meget 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anemone

    Hvor længe varer rabatkoden? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty Essentials