POST FASHION WEEK

GINA TRICOT SHOPPING

gina-shopping1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here

Jeg har samlet lidt fine items til jer, hvis i føler for lidt søndagsshopping. Gina Tricot har virkelig mange fine sager online lige nu – tror i hvert fald, at jeg skal have fingrene i nummer 2 og 5. Har længe været på udkig efter et par lidt mørkere jeans end mine elskede Kimomo fra Monki, og disse er perfekt i farven. Håber fittet er lige så pænt på mig som på modellen.

Hvilke er jeres favoritter??

///

I’ve gathered some cute items for you if you need to do some Sunday shopping. Gina Tricot has so many great items online right now – I think I’m gonna buy no. 2 and 5. For a while, I’ve been looking for a darker pair of jeans and these look great. Hope they will fit me as well as on the model in the pictures. 

Which ones are your favourites?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POST FASHION WEEK