Eyes on: DESIGNERS REMIX

Vind et LOVETAG smykke fra JANE KØNIG

jane-koenig-lovetag

img_4112

Annonce for Jane Kønig

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET!

Valentines Day er lige om hjørnet, og det er faktisk noget jeg (hemmeligt) glæder mig en smule til. Selvom jeg ikke går vanvittigt meget op i traditionen, synes jeg alligevel, at det er lidt hyggeligt at “fejre” sammen med min kæreste. Jeg synes det er smukt at hylde kærligheden uden, at det skal blive for pladderromantisk eller overfladisk, og jeg er absolut ikke til det helt store show med middag, gaver, overnatning eller andet. Bare en fin buket blomster gør mig glad (nu håber jeg, at han læser det her, haha!).

I forbindelse med Valentines Day har i samarbejde med Jane Kønig en lille konkurrence i ærmet til jer. Jeg har fået lov til at udlodde et valgfrit Jane Kønig Lovetag smykke, der symboliserer kærlighed og næstekærlighed, til en heldig vinder! Jeg har selv valgt et forgyldt Lovetag armbånd med bogstaverne A og K, som er forbogstaverne i min kærestes og mit navn. Synes faktisk, det er lidt hyggeligt og hver gang jeg kigger på det, bliver jeg lidt glad. 

For at deltage i konkurrencen skal i blot skrive i kommentarfeltet, hvem i ønsker at hylde i jeres Lovetag smykke! I kan selvfølgelig helt selv bestemme om i ønsker en ring, armbånd eller halskæde og om smykket skal være forgyldt, sølv, rose eller oxi! 

Konkurrencen løber til d. 9. februar, hvor jeg trækker en vinder, der får direkte besked! 

 

 

lovetags

70 kommentarer

 • Ulrikke

  Ville elske at have en halskæde med U og J for min kæreste og jeg 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Et C for mit eget navn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Jeg vil så gerne vinde et forgyldt armbånd med et C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Ville gerne have guld halskæden med et M, for at hylde min søde kæreste. Og så gør det jo ikke noget, at det tilfældigvis også er mit forbogstav😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det skulle være en kæreste halskæde til ære for min dejlige mand. Sølv helst <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  JEG vil gerne vinde et forgyldt armbånd…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Jeg tror det må blive min skønne kæreste L:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Fallesen

  En lovetag halskæde i sølv, med initialet T for min kæreste Thomas <3 ville være lækkert 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Svane

  Ville elske at vinde et forgyldt armbånd med bogstaverne K og A, for mine to største kærligheder – min kæreste og lille søn! Vil være den bedste måde at have dem tæt på, de timer og dage vi ikke ses💙💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at give min kæreste et guld armbånd, med bogstaverne ‘N & K’, vi bor en times tid fra hinanden, og har snart været sammen i et år, hvilket jeg helt klart synes her så godt klaret! Har allerede købt lidt hjerte balloner, haha, men armbåndet ville da været prikken over i’et!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Rosenberg Bak

  Jeg ønsker mig et sølv armbånd med et J og K. J’et for min dejligste og mest fantastiske kæreste og selvfølgelig K’et for mit eget navn 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Alva

  Ønsker mig vildt meget et halskæde med “V” for Victor (min kæreste) som jeg kan bruge hver dag. Især siden jeg skal på udveksling til Vietnam og kan have noget sødt der minner om ham ❤️ Vil gerne have det forgyldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig en halsekæde i sølv med lovetagget L og det gør jeg fordi at jeg skal huske at elske mig selv, for den jeg er – det kan man nemlig hurtig komme til at glemme i sådan en travl hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville elske at rende rundt med en halskæde med et A hængende i. A’et står for min lillebror Anton og for mig på samme tid – og det synes jeg ville være en fin detalje :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje M

  Jeg har længe ønsket mig den fine halskæde med et lovetag med O i – O for Oscar som jeg lige netop har rundet to år med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville hylde min afdøde far, som et kærligt minde i hverdagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min kæreste <3 :))
  Tags A og R på et forgyldt armbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Molina

  Min dejlige søster – tags M og E – armbånd i forgyldt sølv ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Hvor er det flot 🙂 Jeg vil gerne ønske mig en halskæde med bogstaverne J og M for mit og min kærestes første bogstaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Olivia petersen

  Min dejlige lillesøster Amanda, som desværre bor for langt væk, så et smykke ville hjælpe:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Brandhøj

  Min bedste veninde/bedre halvdel – det skal hyldes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Uh, et armbånd med et L og et C for min kærestes og mit navn ville være perfekt. Og forgyldt 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ønsker mig et armbånd i forgyldt med bogstaverne K og A, for min kæreste og mit navn. Det ville være så dejligt at vinde det fine armbånd, da min kæreste var så sød at forære mig et magen til for er par år siden, men som jeg desværre tabte for et par måneder siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  T for mig selv 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ønsker mig en forgyldt halskæde med bogstaverne L og M for Lasse og Mathilde – min kæreste og jeg 💘✨
  Ikke bandet, som man jo så let kan fristes til at tro 😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud

  Ville vælge et A for min smukke kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville også vælge et forgyldt armbånd! Med C og T

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg ønsker mig en halskæde i sølv med bogstavet ‘J’ for min søde mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Et forgyldt armbånd med J og M for mine skønne unger 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hylde min fantastiske mor med et “M”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Reenberg

  W og M i et forgyldt armbånd, for mine to skønneste søskende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Nissen

  N i et sølv armbånd, for verdens bedste storebror, Nels. Det Har han om nogen fortjent 💖.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Elisabeth Fogh

  Jeg ønsker mig et armbånd i guld med bogstaverne E og P, for jeg og min kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil hylde min mormor og min veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Poulsen

  Vil hylde min mormor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg ville ønske mig et armbånd med et F og et S, for min kæreste og jeg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke KN

  Jeg kunne godt tænke mig et armbånd i sølv med et J.
  J’et kan nemlig både stå for min kærestes navn Jonas, men også for min bedste veninde Josephine, så alt slags kærlighed for mit vedkommende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke G

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde det forgyldte armbånd, med et F og et N, for mig og min kæreste, som har været sammen i 3 år på valentinesday 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Jeg kunne godt tænke mig en halskæde i sølv med M på😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Holck

  Ville hylde min søde søster i et armbånd med et J og et E i, som er vores forbogstaver. ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TILLYKKE!!! Du blev den heldige vinder af et fint armbånd. Skriv en mail til karodall@hotmail.com med din adresse, telefonnr samt om dit smykke skal være i forgyldt, sølv, rose eller oxy!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linni H

  Ønsker mig en forgyldt halskæde med L 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Andersen

  Drømmer om et armbånd i sølv med et R og et E, som er mig og min kærestes forbogstaver. Vi har de sidste mange år set hinanden alle døgnets 24 timer, men ser nu sjælendt hinanden før sengetid – så det ville klart give mig smil på læben (og en helt masse gå-på-mod) hver gang jeg så det på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Christensen

  Jeg kumme godt tænke mig et forgyldt armbånd med et P og et J for mit og min kærestes navn 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Christensen

  Jeg kumme godt tænke mig et forgyldt armbånd med et P og et J for mit og min kærestes navn 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie S

  Et N og M for min datter Nola og min søn Marley♥️ De to banditter er i min verden indbegrebet af kærlighed♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg drømmer om et armbånd med et A, for min fantastiske kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg ville elske at have et lovetag med “D” i forgyldt som symbolisere min kæreste, i en fin halskæde tæt på mit hjerte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Jeg ville hylde min dejlige kæreste Kristoffer! Vi bor desværre i hver sit land for tiden, så et fint lille lovetag med hans initial på ville måske hjælpe lidt på savnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie marbella

  Jeg ville hylde Mathias, min lækre mand. Han er vildt irriterende at bo med, man han er fandeme også dejlig. Et smykke med hans forbogstav på ville nok mest minde mig om, at han er dejlig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Vhristiansen Bünger

  Jeg kunne så godt tænke mig et lovetag armbånd forgyldt med 2 gange M,er, da jeg vil hylde min allerbedsteste veninde Melanie som jeg kan gøre alt med! Jeg ønsker mig et smykke jeg kan kigge ned på hver gang jeg savner hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Osorio

  Ville selvfølgelig vælge min kærestes forbogstav, P for Peter, og så mit eget, K for Kamille i guld. Han gav mig en ring fra Jane Kønig sidste jul i sølv, men kan rigtig godt lide at bonde farver som guld og sølv og så skulle armbåndet være omkring den anden hånd. Det er så sødt at se på et smykke og så tænke på ens egne 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eybye

  A for min søn Alfred og M for min mand Martin. Fordi de betyder alt for mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Løvstad

  M for min kære mor, som jeg mistede for 3 år siden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville elske at dele valentines med min kæreste, ikke på den der cheesy American kinda way, men bare at kunne nyde hinandens tilstedeværelse. Når man bor over 300 kilometer fra hinanden, sætter man lige pludselig langt mere pris på de øjeblikke man har sammen. Så jeg vil gerne hylde min kæreste og hans evige optimisme, der altid minder mig om, at til sommer er det slut med langdistance forhold, med en lovetag halskæde i guld med to vedhæng (A og C) på 42 cm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Et forgyldt armbånd med M og S så jeg kan hylde mine tvillingepiger på 6 år på samme tid. Og som bonus starter min mand også med M – så har jeg dem alle 3 samlet – og kan have dem tæt på mig når jeg rejser med mit job

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Et forgyldt armbånd med et A da både min familie og kæreste starter med A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsa

  Et F for min kæreste og et K for mig, kunne være lækkert, i det forgyldte armbånd :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ønsker mig en halskæde i guld med et C ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Et I for min dreng og et D for min kæreste i et forgyldt armbånd ville gøre mig så glad😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En ring i forgyldt sølv med bogstavet E for min kæreste (skønt han er væk på valentinesdag på skiferie) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville blive super glad for en ring med E for min søde kæreste Emil 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ville blive glad for et armbånd med F og J for min søster og jeg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karla hh

  Jeg ville have et S for min storesøster:-) i en ring i forgyldt sølv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jønsson

  M & M Armbånd i sølv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  O &A i et sølv armbånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  En forgyldt halskæde med et N – både for mig og min kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville hylde min dejlige kæreste i forbindelse med vores 4års dag på lørdag med en halskæde i sølv med et L for hans navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida o

  Jeg ville helt klart vælge et A, da både min mor og kæreste har navne der starter med det bogstav! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville blive utroligt glad for at hylde min bedste veninde med et S hængende i en sølv halskæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyes on: DESIGNERS REMIX