Vind et LOVETAG smykke fra JANE KØNIG

Lemon Tea

img_4482
img_4297
img_4296
img_4324
img_4354
img_4330
img_4336
Cardigan GESTUZ / T-shirt H&M (mens) / Jeans MONKI / Boots 2ND DAY (different colour) / Watch ROLEX / Necklaces ANNI LU & MARIA BLACK / Earrings ANNI LU

Hej piger.

Håber i har haft en dejlig dag! Jeg har været på skydning hele dagen med Benjamin Media og Slotsarkaderne i Hillerød, hvor jeg skulle style forside samt modeserie til centrets forårsmagasin. Synes det bliver rigtig fint, så håber jeg bestemt også, at kunden synes (fingers crossed).

I går var Lotte og jeg en tur forbi Hotel Sanders, der netop har åbent deres Conservatory på øverste etage. Det er seriøst det vildeste Instaspot med perfekt lys, møbler, materialer, planter osv. Vi havde ikke set det eller hørt om det før, så vi gik amok i billeder med det samme. Tror personlet morede sig lidt over det, haha! Min nye fine, lysegule cardigan fra Gestuz var der en del af jer, der spurgte ind til på Insta i dag find den lige her! Hav en god aften!

///

Hi girls.

Hope you have had a great day! I’ve been shooting all day with Benjamin Media and Slotsarkaderne. I styled the cover and editorial for the spring magazine for the Center and I think it turned out really good – hope the client thinks the same (fingers crossed).

Yesterday, Lotte and I stopped by Hotel Sanders, who just opened their Conservatory on the top floor. It is the perfect Instagram spot with perfect light, furniture, materials, plants etc. We hadn’t seen it or heard about it before, so we went crazy taking pictures right away. I think the staff enjoyed themselves just a bit, haha! My new, yellow cardigan from Gestuz have a lot of you been asking about today – so here you have the direct link. Have a nice evening! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et LOVETAG smykke fra JANE KØNIG