Lemon Tea

SÆLGER UD AF GARDEROBEN

karodall tradono

Piger! På søndag d. 11. februar sælger jeg ud af min garderobe på Tradono Market – og jeg har vanvittig meget med. Ca. hvad der svarer til 5-6 flyttekasser, hvis ikke mere, fyldt med tøj, sko, tasker, smykker osv. Det foregår i Papirhallen fra 10-16. Til jer der desværre ikke har mulighed for at komme er velkommen til at skrive til mig på Instagram, hvis der er noget specifik i vil høre, om jeg sælger.

Læs mere og tilmeld jer til eventet lige her. Håber på at se en masse af jer!

Knus Karo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lemon Tea