On my mind: SPRING COLOURS

new in: FURRY FRIEND & ORANGE KNIT

karodall outfitFur PELLO BELLO / Knit ENVII / Jeans CLOSED (similar) / Sunglasses ASOS

Jeg er meget klar til at afslappet søndag aften efter en hel dag på Tradono Market – dejligt at se så mange af jer trodse det forfærdelige vejr og dukke op alligevel! To nye ting i min gardrobe er denne blå pelsede ven og en orange strik, der komplementerer hinanden ret fint. Som i allerede ved, er jeg vild med at mikse kontrastfarver i samme look for at give det et interessant tvist. For få uger siden skrev jeg om, hvordan farverige frakker nemt kunne lyse hverdagen samt dit outfit lidt op – præcis ligesom denne fra Pello Bello. 

///

I’m so ready for a relaxing Sunday evening after a whole day at Tradono Market – so nice to see so many of you defying the awful weather and showing up anyway! To new items in my wardrobe are this blue furry buddy and an orange knit – that complement each other very well. As you already know, I love to mix contrasting colours in the same look to create an interesting twist. A few weeks I wrote about how easy a colourful coat could light up the day and your outfit really fast – just like this coat from Pello Bello. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: SPRING COLOURS