new in: FURRY FRIEND & ORANGE KNIT

JUST ORDERED: Gina Tricot

gina-tricot-shopping1. STRIPED SHIRT / 2. BLUE KNIT / 3. GREEN KNIT / 4. PINK KNIT / 5. FLOWER SKIRT / 6. LIGHT BLUE JEANS / 7. DARK BLUE JEANS / 8. DOTTED TOP / 9. SUNGLASSES

Tror ikke jeg har fortalt jer, at jeg har indgået et samarbejde med Gina Tricot? Mega fedt! Hver måned skal jeg i hvert fald vise jer nogle fine Gina Tricot styles i mine outfits, som forhåbentligt kan inspirere jer en masse. Ovenover ser i, hvad jeg har bestilt hjem inden for de seneste to uger. Den blå strik og den prikkede bluse har jeg allerede vist jer – tag et kig her og her. Solbrillerne samt de to par jeans klikkede jeg hjem i går – glæder mig til at hoppe i dem. Prøvede dem i butikken i weekenden, og de har et ret pænt fit! Jeg er helt klart mest til straight, højtaljet jeans – ligesom disse!

/// 

I don’t think I’ve told you about my newest collaboration with Gina Tricot? So cool! Every month I’m going to show you some Gina Tricot styles in my outfits, which I really hope you’ll get inspired by. Above you see some of the items, I’ve ordered the last couple of weeks. The blue knit and the dotted blouse I’ve already shown you – just have a look here and here. The sunglasses and the two pair of jeans I just ordered yesterday – I’m really looking forward to wearing them. I’ve tried them on this weekend in the Gina Tricot store and they have a great fit. I’m definitely most into jeans with a straight, high waisted fit – just like these.

1 kommentar

  • Excellent weblog right here! Also your site loads
    up fast! What host are you using? Can I get your associate
    hyperlink in your host? I want my website loaded up as quickly as yours
    lol

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: FURRY FRIEND & ORANGE KNIT