JUST ORDERED: Gina Tricot

BLUE & ORANGE MIX

karodall

karodallKnit ENVII / Skirt ZARA / Stockings SNEAKY FOX / Coat 2ND DAY (coming soon) / Sunglasses WEEKDAY / Sneakers NEW BALANCE / Double ring ASTRID ROSENDAL JEWELRY / Bracelets ANNI LU & JANE KØNIG

Mit look fra i går med orange, lyseblå og tern. Jeg er vild med kombinationen af farverne, hvilket i også kan se her. Dagen i dag står på arbejde for mit vedkommende, har mails at tage stilling til, skal forberede nogle indlæg til jer og et par kampagner, der skal planlægges. Holder lige en pause om et par timer, hvor min far kommer til frokost og en lille gåtur. 

Forresten rejser min kæreste og jeg til Budapest på fredag. Fik turen i julegave og glæder mig helt vildt. Har aldrig været i Budapest før, så hvis i har nogle anbefalinger må i endelig sige til!!!

///

My look from yesterday with orange, blue and checks. I love the colour combination as you can see right here. Today, I have a lot of work to do with unanswered emails, posts to prepare and campaigns to plan. My dad is joining me for lunch so I’m taking a break in a few hours. 

By the way, my boyfriend and I are going to Budapest this Friday. It was my Christmas present and I can’t wait to go. Haven’t been to Budapest before, so please let me know if you have any must-haves, tips or tricks!

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED: Gina Tricot