BLUE & ORANGE MIX

Shop my wardrobe with MIINTO.DK

karodall GANNI DRESS

img_2729GESTUZ JACKET

karodallSTAND COAT

img_3459 JUST FEMALE SKIRT

img_4336GESTUZ CARDIGAN

karodall outfit style GANNI KNIT

gestuz, missoni, karodall outfitGESTUZ KNIT

Annonce for Miinto.dk

Jeg har samlet en række af mine tidligere outfits til jer med forskellige key-items, der er tilgængelige på Miinto.dk. Den lyserøde wrapkjole fra Ganni, har jeg næsten selv lige fået hjem. Den fungerer så fint nu med jeans under, men glæder mig til at kunne have den på til sommer med bare ben. To andre favoritter er helt klart min gule Ganni strik og lædernederdelen fra Just Female, der passer til stort set alt mit tøj. Rød er virkelig en farve, der er god at kombinere med andre farver såsom blå, lilla, lyserød og orange. Det er bare med at kaste sig ud i det. Ellers start med et mønster, hvor rød indgå – det gør det en smule nemmere. 

Hvilke af overstående items kunne i vildt godt tænke jer at have i garderoben?

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE & ORANGE MIX