Shop my wardrobe with MIINTO.DK

DINNER IN BUDAPEST

img_5763

img_5792

img_5793

img_5794

img_5801For en gangs skyld får i et indlæg, der ikke handler om mode, hah. Vi er vel ankommet til Budapest og har brugt de sidste to dage på at udforske byen. I går aftes spiste vi på michelinrestauranten Borkonyha Winekitchen, som var virkelig lækkert – og billigt! Generelt er de fleste michelinrestauranter her i Budapest til at betale i forhold til hjemme i Danmark. Borkonyha Winekitchen havde jeg fået anbefalet af en sød følger på Instagram – tusind tak for det! Jeg vil klart anbefale stedet, hvis nogle af jer snart skal besøge byen. Stemningen var mega hyggelig, tjenerne var søde og maden så lækker. Jeg startede med havtaske til forret, and til hovedret og den bedste chokoladekage jeg længe har fået til dessert (den røg desværre ned før, jeg fik taget et billede, sorry!).

Både i går og i dag har jeg fået købt nogle fine nye ting til garderoben, som jeg selvfølgelig nok skal få jer vist. Nu vil jeg gøre mig klar og hoppe i tøjet inden vi smutter ud til middag. God weekend!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop my wardrobe with MIINTO.DK