LAVENDER & CHECKS in BUDAPEST

On my mind: CHECKED BOTTOMS

checks1. HOPE / 2. BOSS / 3. WOOD WOOD / 4. WON HUNDRED / 5. MANGO / 6. TOMMY HILFIGER / 7. BAUM UND PFERDGARTEN / 8. GESTUZ / 9. HOPE / 10. LOVECHILD 1979 / 11. ÁERON

Ternede underdele burde høre hjemme i enhver garderobe. Mønstret passer til alle farver, er nemt at style med andre mønstre og er bare en smule sjovere end en ensfarvet underdel. To af mine nyeste køb er et par ternet bukser fra H&M, som jeg har købt her i Budapest, og en ternet nederdel fra Zara – se billederne herunder.

Jeg har samlet en collage til jer med en masse ternede bukser og nederdele i forskellige former og farver. Ligemeget om du er til mini eller midi, cropped eller flare er jeg sikker på, du kan finde nogle tern der passer til dig. Mine favoritter er 1, 3 og 11, der gerne må flytte ind hos mig!

Se her hvordan jeg tidligere har stylet tern her, her, her, her, her og her

 checks-buttoms

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAVENDER & CHECKS in BUDAPEST