On my mind: CHECKED BOTTOMS

New in: PRETTY PATTERNS

new-in-high-street-budapest1. CHECKED TROUSERS / 2. CHECKED TOP / 3. ORANGE SHIRT / 4. GREEN STRIPED SKIRT / 5. STRIPED MIDI DRESS

er jeg hjemme igen efter en virkelig dejlig tur til Budapest med min kæreste. Det er altid skønt at komme lidt væk fra hverdagen. Jeg arbejder på en guide til byen, som jeg får postet i løbet af ugen. Mens vi var afsted fik jeg shoppet lidt forskelligt i mine favoritter high-street butikker; Zara, H&M og Mango, som i ser på billederne herover. Der er masser af mønstre, farver og fine snit. De ternede bukser er desværre ikke helt de samme som mine, men disse er mindst ligeså pæne. Se mine her sammen med den orange bluse, der i øvrigt er på 50% lige nu. Glæder mig til at hoppe i det hele, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt uploader outfits!

///

I’m back home after a wonderful trip to Budapest with my boyfriend. Working on a guide with to-do’s – I will post it later this week. While we were away, I did a little shopping in my favourites high-street shops; Zara, H&M and Mango. You see the items in the pictures above. There are a lot of patterns, colours and cute shapes. The checked pants are not the exact same as mine, but these are just as cute – have a look at mine right here, where I’m wearing them with the orange shirt, which is on sale right now. Can’t wait to wear it all – don’t forget to have a look at my Instagram where I post outfits every day. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: CHECKED BOTTOMS