High-street MIX

10 FACTS

karodall

1. Mit mellemnavn er Gry (Karoline Gry Dall), det er de færreste der ved det.

2. Jeg bliver stort set aldrig kaldt Karoline – kun Karo, og sådan kan jeg bedst lide det.

3. Jeg har tøjkrise flere gange dagligt. Det er ikke altid lige nemt at blive ved med at fornye sig og inspirere jer, men prøver i den grad på det!

4. For bare to år siden var hele min garderobe sort, hvid, grå og beige. I dag ser du mig næsten kun i farver, og jeg synes dagen bliver bedre, hvis jeg ligner en omvandrende regnbue.

5. Jeg har overdrevet mange frakker – nok omkring 15-20 forskellige. Se bare her, her, her, her, her, her, her, her, her og her.

6. Spiser stort set alt mad (undtagen indmad), og elsker at prøve noget nyt! Som regel er mit yndlingstidspunkt på dagen, når jeg skal spise. Derfor bliver jeg også nødt til at træne 3-4 gange om ugen, for at holde mig selv nogenlunde ved lige.

7. Min kæreste tager de fleste af mine billeder til Instagram og bloggen – han er snart professionel, haha!

8. Jeg er mega dyremenneske, og har flere gange sagt til min kæreste, at jeg hellere vil have en masse hunde og katte end børn. Den går nok ikke ….

9. Jeg er kæmpe fan af mennesker, der er helt nede på jorden, viser ydmyghed og har lidt selvironi. Det synes jeg er så vigtigt – især i min branche, hvor det tit handler om at prale sig bedst til noget.

10. Jeg er meget udadvendt og snakker utrolig meget. Har engang fået at vide, at jeg kunne snakke en ko ud af en kløvermark. Jeg tog det som et kompliment.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High-street MIX