High-street favourite: TOPSHOP DRESS

SPRING MUSTHAVES

gina-tricot-shopping-newsEverything from GINA TRICOT

1. PLEATED SKIRT / 2. SATIN TOP / 3. LIGHT BLUE SOCKS / 4. ASYMMETRIC DRESS / 5. OFF-SHOULDER TOP / 6. STRIPED TROUSERS / 7. LACE BRA / 8. STRIPED SKIRT / 9. FLOWER SKIRT

Der er netop landet en masse nyheder på Ginatricot.com, og jeg har herover valgt mine forårsfavoritter. Der er alt lige fra blomsterprint, plisseringer, prikker, striber og fine farver til finurlige detaljer og pæne snit. Faktisk alt det jeg godt kan lide – og som vil gøre sig godt i enhver garderobe. Selvom jeg godt ved det på ingen måde er forår udenfor lige nu, er det altid godt at forberede lidt – og egentlig er det jo officielt forår imorgen.

Jeg har stadig en kuffert fra Milano, der skal pakkes ud. Har derefter et par møder i løbet af dagen og event i aften. Lad mig endelig vide, hvis der er nogle indlæg i godt kunne tænke jer, så står jeg med åbne arme og klar til at tage imod jeres ønsker!

///

Ginatricot.com just got a whole bunch of news and I’ve picked my spring favourites above. You find everything from flower print, pleats, dots and stripes to funny details and cute cuts. Actually, everything I like and should be in every women’s wardrobe. I know it’s soooo cold outside that you can even imagine spring is just around the corner, but it’s always a good idea to be prepared whenever spring decides to arrive. 

I still have a suitcase to unpack from Milan. Then a have a couple of meetings during the day and an event tonight. Please let me know if there is anything you want me to do a blog post about. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High-street favourite: TOPSHOP DRESS