Eyes on: JUST FEMALE

New in: GREEN MAXI DRESS

just female karodall outfitDress JUST FEMALE / Sneakers NIKE 

En maxikjole er simpelthen noget af det letteste du kan iføre dig – det eneste du stort set skal tænke på at style den med er et par sko. De dage hvor det bare skal gå en smule hurtigt, og jeg ikke orker det hele store tøjshow, ender jeg som regel i en lang kjole, der er pæn i sig selv og derfor ikke behøver den helt store styling. Denne grønne sag er en af mine nyeste maxikjoler i garderoben. Den er netop kommet i butikkerne, og det bliver helt sikkert en favorit hele sommeren. Hvis du synes, det bliver en smule for grønt, findes den også i både top og nederdel, så du kan dele det op og style farven med nogle mere dæmpet items.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyes on: JUST FEMALE