New in: GREEN MAXI DRESS

On my mind: COLOUR CRAVING

gina-tricot-coloursEVERYTHING FROM GINA TRICOT

1. PINK DRESS / 2. STRIPED SHIRT / 3. PINK PANTS / 4. YELLOW SHIRT / 5. RED SKIRT / 6. PINK BLAZER / 7. BLUE DRESS / 8. BOW SHIRT
9. WRAP TOP / 10. DENIM SKIRT / 11. FLOWER TOP / 12. CHECKED SKIRT

Jeg ved godt, at det er mega snevejr udenfor, men officielt er det altså forår nu og Gina Tricot har fået vanvittig mange pæne styles hjem, der vil gøre sig perfekt til, når foråret beslutter sig for at komme. Jeg har samlet mine favoritter, og har faktisk selv klikket en håndfuld hjem – nemlig den pink kjole, skjorten med sløjfte i halsen, wrap blusen og den ternede nederdel. Der er under to uger til jeg rejser til Thailand (glæder mig overdrevet mega meget), og kufferten skal helt sikkert pakkes med nogle af mine nyeste køb. Er mentalt allerede startet med at planlægge outfits til hele ferien.

Har i nogle favoritter fra overstående? Jeg synes i hvert fald, at det er nogle gode bud på lidt forårsfornyelser i garderoben!

///

I know it’s like crazy snowing outside, but officially it’s spring and Gina Tricot just got a lot of new cute styles, that would be perfect for when spring decides to show. I’ve gathered my favourites and I’ve already ordered some of the styles myself – the pink dress, the bow shirt, the wrap top and checked skirt. There are only ten days till I’m going on vacation to Thailand and I will definitely bring some of my newest purchases. I’m already mentally planning outfits in my head, haha.

Do you have any favourites from above? At least I think the styles are a great way to get a little spring feeling into your wardrobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: GREEN MAXI DRESS