On my mind: COLOUR CRAVING

LOLLIPOP LEGS

karodall outfit hosbjerg
karodall outfit hosbjergSweatshirt HOSBJERG / Pants HOSBJERG / Coat ENVII (coming soon – similar from Dorothy Perkins & Topshop) / Bag LIMI COPENHAGEN / Sneakers NIKE

Mit outfit fra i søndags var temmelig afslappet, temmelig behageligt og en smule gakket med mikset af tern og striber. Som regel ser du mig oftest om søndagen i løstsiddende tøj, jeg bare skal have det rart i – men derfor behøver det jo ikke at være kedeligt. Bukserne fra Hosbjerg er nye og allerede en favorit i skabet. De passer perfekt i længden til mine korte stænger, og kan bruges til stort set alle lejligheder, hvis du spørger mig. Det handler bare om at style dem rigtigt, så næste gang ser du mig måske på klubben med dem, haha. Jeg har også et par i grøn/hvid stribet, som jeg har været ret glad for – tag et kig lige her, ellers findes disse fra Hosbjerg også i grøn.

Jeg vil hoppe i klunset nu, har et par møder til formiddag – derefter skal jeg ses med min veninde Charlotte Caroline, og til møde igen i eftermiddag. God dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: COLOUR CRAVING