LOLLIPOP LEGS

SUNSHINE YELLOW

karodall ganni

karodall ganni

karodall ganniKnit GANNI / Jeans ACNE STUDIOS / Coat & OTHER STORIES / Bag DANIEL SILFEN / Sneakers NEW BALANCE

Det gør altså bare en kæmpe forskel, når solen skinner – både for humøret, men også for outfitbilleder, der bliver en del skarpere end i det gråvejr, der har stået på længe nok nu! Jeg var for en gangs skyld hoppet i en anden jakke end min pelsjakke, som jeg har boet i de sidste par måneder for at kunne holde varmen. For at mit look ikke skulle være alt for meget i beige og hvid, tilføjede jeg en gul strik og en blå taske for at pifte det lidt op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOLLIPOP LEGS