SHOE SHOPPING

STOCKHOLM UP NEXT

envii karodall outfit

envii karodall outfitCoat ENVII / Knit STIG P (similar GESTUZ, 2ND DAY & MANGO) / Skirt ZARA (similar TOPSHOP & GINA TRICOT) / Sneakers NEW BALANCE / Sunglasses GINA TRICOT

Gul og tern udgjorde mit outfit i går – synes selv, at kombinationen er ret fin. Både i går og i dag har jeg haft en del der skulle ordnes inden turen går til Thailand på fredag. Finder altid ud af i sidste øjeblik, hvor meget jeg mangler at få gjort inden en ferie, kender i det? Derudover skal jeg faktisk et smut til Stockholm imorgen med New Balance til et event, hvor jeg først kommer hjem fredag formiddag. Jeg krydser alt, hvad jeg har for, at der ikke kommer nogle flyforsinkelser, men heldigvis skal jeg først være i Københavns Lufthavn igen kl. 18 om aftenen, så det SKAL jeg nå! Hvis i har lyst til at følge med på turen til Stockholm, laver jeg en Instagram take-over på @NewBalanceDanmark.

 

2 kommentarer

 • Anne

  Kender det godt, især også på jobbet, man tænker at, og pludselig så er det tiden til at komme ud af døren.

  Hvor er den for fed den nederdel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja helt vildt! Godt det ikke kun der er sådan :-)) Nederdelen er desværre udsolgt, men prøv lykken i en af Zara butikkerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOE SHOPPING