STOCKHOLM UP NEXT

Stockholm med NEW BALANCE

karodall outfit

karodall outfitJacket WEEKDAY / Skirt GANNI / Sneakers NEW BALANCE / Sunglasses WEEKDAY

Så er jeg hjemme igen efter en smuttur til Stockholm med New Balance i forbindelse med relanceringen af 574 Grey Day. Det var en virkelig god tur, og var så heldig at få lov til at tage min gode veninde og kollega, Charlotte Caroline, med. Vi har det altid så mega hyggeligt, så elsker at vi kan rejse sammen! Hold øje med min Instagram senere, hvor jeg afholder en konkurrence i samarbejde med New Balance!

Jeg skal allerede i lufthavnen igen om et par timer – rejser jo på ferie i dag til Thailand med min kæreste og hele svigerfamilien. Glæder mig så sygt meget til sol, varme og ren afslapning. Det er SÅ tiltrængt. Mangler bare lige at få pakket det sidste, og så må tiden egentlig bare gerne gå stærkt!

Vi ses i Thailand!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOCKHOLM UP NEXT