Stockholm med NEW BALANCE

ARRIVED IN THAILAND

thailand koh samui

thailand-2

tommy hilfiger karodall outfit

thailand koh samui

thailand-1

thailand koh samui

Så er vi ankommet til Thailand, og her er seriøst så dejligt! Vi bor i den mest overdrevet villa i bjergene, der slet ikke kommer til sin ret på billederne, men følg med på instastory, hvor der løbende kommer lidt op. Dagen i dag er brugt på en beach club, hvor vi bare har slappet godt af. Jeg er ret jet-lagged, så håber virkelig jeg kan holde mig vågen i aften, så jeg ikke vågner kl. 3. igen, og ikke kan sove videre. Det kender i sikkert? Jeg vil hoppe i bad nu, og gøre mig klar inden vi skal ud til middag senere for at fejre min svigerfars fødselsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockholm med NEW BALANCE