ARRIVED IN THAILAND

MAKE-UP ESSENTIALS

karodall makeup beauty

img_0224

karodall makeup beauty

karodall makeup beauty

Jeg tænkte, at det var tid til et lille indlæg med, hvilke make-up produkter jeg bruger. Det er et spørgsmål jeg ofte får stillet på Instagram, og får i et indblik i min daglige rutine. For mig er det vigtigt, at det er super nemt og gerne må gå lidt stærkt. Selvfølgelig har jeg dage, hvor jeg tager mig ekstra god tid til at lægge en pæn make-up, men som regel tager det ca. 5. min.

Efter min dagcreme starter jeg med en concealer – i øjeblikket bruger jeg denne fra Maybelline, der er virkelig nem at arbejde med. Lægger den under øjenene, rundt om næsten, på hagen, en smule på læberne og hvis jeg har røde pletter nogle steder på huden. Næste step er min mineralpudder, og MIILDs er jeg virkelig glad for. Den kommer jeg i hele hovedet + hals efterfuldt af min bronzer fra Bobbi Brown, der giver lidt god kulør, og så er min hud faktisk done.

Dernæst rykker jeg videre til brynene, som jeg tegner op og former med denne ret så gode brynpensel fra Benefit. Jeg har brugt den i tre ugers tid, og er allerede afhængig. Den er så god! Når jeg er tilfreds med brynene kommer denne fra Mii Cosmetics ovenpå for at holde dem på plads i løbet af dagen.

Sidste trin i min daglige make-up rutine er øjnene. Først bruger jeg en vuppebukker, derefter denne fra Dior, der “forlænger” vipperne samtidig med, at den plejer dem under mascaraen – alle burde eje sådan en! Derefter mascara og jeg er netop gået over til Total Temptatin fra Maybelline for at prøve noget nyt, og indtil videre er jeg ret tilfreds!

Hvis jeg er i humør i hverdagen eller skal ud til fest, kommer jeg en farvet læbestift på læberne. Egentlig kunne jeg godt tænke mig at blive endnu bedre til at bruge faverige læbestifter, og jeg har flere forskellige med her i Thailand, så satser stærkt på, at de kommer i brug. Min favorit i er denne fra YSL, der altid vinder.

Ca. 5 min. senere er jeg færdig og good to go. Jeg er sikker på, at jeg sagtens kan optimere min rutine flere steder, og jeg udvikler helt sikkert også mine skills løbende, men lige nu er det denne rutine, der fungerer, og for mig er det samtidig vigtigt, at min make-up ser helt naturlig ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARRIVED IN THAILAND