MAKE-UP ESSENTIALS

ORANGE MIX

karodall

karodall

img_0303

img_0303Bikini HANNE BLOCH / Kimono SECOND FEMALE (coming soon) / Sunglasses NEUBAU / Necklace MARIA BLACK / Bracelets ANNI LU & JANE KØNIG / Watch TRIWA / Clutch DANIEL SILFEN

Hej piger!

En lille hurtig update fra Thailand. Jeg har ligget med madforgiftning i dag – eller mest i nat, hvor jeg måtte op hver time, puha! Heldigvis er jeg i bedring, og så håber jeg, at det var det på denne ferie! Udover en ret anstrengende nat, nyder jeg simpelthen så meget at være her. Hygger mig så meget med min kæreste og hans familie, spiser god mad (pånær lige i går) får badet en masse i poolen og havet til mine øjne er helt røde (men så matcher de også min solforbrændte krop), får en lille eftermiddagsbrandert på dagligt og generelt bare slappet en masse af. Her til aften spiser vi middag i huset – der btw er helt overdrevet. Tag evt. et kig på min Instastory eller se mit indlæg lige her. Og for mit vedkommende står den på tidligt i seng, så jeg kan være helt frisk til imorgen – forhåbentlig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE-UP ESSENTIALS