ORANGE MIX

On my mind: SWIMWEAR

simwear1. GINA TRICOT STRIPED SWIMSUIT / 2. GINA TRICOT YELLOW BIKINI TOP / 3 GINA TRICOT YELLOW BOTTOMS / 4. & OTHER STORIES GREEN SWIMSUIT / 5. & OTHER STORIES STRAW BAG / 6. ZARA EARRINGS / 7. & OTHER STORIES PINK BANDEAU BIKINI / 8. & OTHER STORIES PINK BOTTOMS 
9. ZARA EARRINGS / 10. GINA TRICOT LEMON BOTTOMS / 11. GINA TRICOT LEMON BIKINI TOP / 12. & OTHER STORIES STRIPED BIKINI TOP / 13. & OTHER STORIES STRIPED BOTTOMS / 14. FLATTERED SANDALS / 15. GINA TRICOT SUNGLASSES / 16. & OTHER STORIES MULTI COLOUR SWIMSUIT

Jeg ved godt, at vejret i Danmark ikke er i nærheden af at være sommeragtigt og badetøjsvenligt, men når jeg selv sidder i 30 graders varme, er det en smule nemmere at forholde sig til, at sommeren officielt kun er to måneder væk. Allerede nu er butikkerne fyldt med pænt bådetøj og tilbehør til stranden, og personligt synes jeg selv, at man kommer en smule i sommerstemning af at købe en ny bikini. Jeg har samlet nogle favoritter herover – nr. 14 og nr. 16 har jeg selv med her til Thailand og nr. 5 kunne jeg virkelig godt tænke mig til sommerens kommende strandture.

Har i en eller flere favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORANGE MIX