On my mind: SWIMWEAR

BEACH DAY

karodall outfit ganni

karodall outfit ganni

karodall outfit ganniTop GANNI / Bikini HANNE BLOCH / Sunglasses WEEKDAY

Endnu en stranddag er gået, og min skoldede hud er begyndt at blive brun (thank god). Bare rolig – jeg bruger meget solcreme, faktisk p20, der er den bedste på markedet, men når ens hud ikke har set solen i et halvt år, er den altså lidt følsom. Jeg har endelig fået brugt min fine bluse fra Ganni – derhjemme har jeg ikke helt kunne tillade mig at hoppe i den endnu pga. mit blege maveskind, men nu har jeg ingen undskyldninger, og fin det er den!

I dag skal vi på en lille udfulgt her på Koh Samui ud til nogle vandfald i junglen. Det glæder jeg mig til – men er liiiidt en kylling, når det kommer til alle de der dyr, der kribler og kravler rundt. Bare hvis jeg ser en lille gekko her i huset, går jeg en stor bue udenom, og i junglen er der helt hundrede endnu flere. Wish me luck, haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: SWIMWEAR