BEACH DAY

New in: YELLOW CLUTCH

karodall designers remix

karodall outfitDress VILA / Clutch DESIGNERS REMIX / Sunglasses WEEKDAY

En ny accessories i min garderobe er denne pæne, pæne, gule clutch fra Designers Remix. Jeg har haft mine øjne på den i længere tid – faktisk i flere forskellige farver, men den gule her er spot on, og passer til så meget i mit skab – og til det tøj jeg har pakket med i min kuffert til Thailand.

Endnu en gang har jeg været tidligt oppe (kl. 6). Jeg elsker virkelig morgener og især her, hvor jeg kan sidde at arbejde helt i fred (alle andre sover længe), med udsigt udover havet i mens solen står op og med min morgenkaffe ved siden af mig. I dag er sidste dag på Koh Samui – imorgen flyver vi til Phuket, hvor vi skal tilbringe resten af ferien. Synes tiden er gået så mega stærkt, og om en uge er vi allerede hjemme igen, æv! Jeg får en presset april måned med to arbejdsrejser til London og Wien, lancering af mit designsamarbejde med 2ND ONE, optagelser til et nyt talkshow, alle pressedagene kommer, og så har jeg lige en flytning midt i det hele. Lige nu virker det lidt overskueligt, men det skal nok gå efter jeg lige har fået ladt batterierne op de her to uger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACH DAY