New in: YELLOW CLUTCH

High-street favourite: BLUE MAXI DRESS

karodall outfit other stories

karodall outfit other stories

karodall outfit other storiesDress & OTHER STORIES / Bag BOUGHT IN THAILAND / Scarf MALENE HOCKE / Sunglasses WEEKDAY / Watch TRIWA

Mange er jer var meget glade for denne kjole på Instagram i går, og det forstår jeg godt! Jeg er også vild med den – både farve, længde og dens fyldige ærmer. Desværre er den bare en anelse for varm til at have på, så det var en kort fornøjelse, men den kommer uden tvivl på igen, når jeg kommer hjem.

Vi ankom til Phuket i forgårs og bor endnu en gang i et mega lækkert hus i bjergene med pool og udsigt udover havet. Jeg er helt klart mere til Phuket end Koh Samui indtil videre – i hvert fald i forhold til de byer vi har boet i. Her er mere liv, pænere gader og lidt mere som en rigtig by end på Koh Samui.

Lige nu sidder jeg og venter på, at vi skal spise morgenmad – hver morgen kommer der nogle forbi og laver mad til os. Så lækkert altså! Senere i dag skal vi på madlavningskursus, hvor vi skal lære at lave rigtig thaimad – det glæder jeg mig til! I sidste uge fik jeg madforgiftning efter at have spist pad thai, hvor jeg havde det elendigt i to dage. Har stort set ikke rørt thaimad siden, da jeg har fået kvalme ved bare tanken, og jeg elsker normalt thaimad – og findes der bedre steder at spise det end her? Håber lidt jeg kan se bort fra min kvalme i dag og bare spise løs af det vi får lavet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: YELLOW CLUTCH